fi se

Anvia Isoo palvelukuvaus

Tämä palvelukuvaus kuvaa kuluttajille tarkoitetun tallennuspalvelun toteutusta.

Anvia Isoo tarjoaa keskitetyn ja turvatun tiedon tallennuspaikan usealle tietokoneelle kuluttajan verkossa. Automaattinen tiedonvarmennuspalvelu varmistaa, että kaikki laitteeseen tallennettu sisältö on aina turvattu. Palveluun kuuluu tiedostopalvelin ja sen varmistamiseen liitetty pilvitallennuspalvelu. Varmennuspalvelu tallentaa paikalliselle Isoo – tiedostopalvelimelle tallennetun tiedon pilvitallennustilaan ilman rajoituksia. Lisäksi palvelu tarjoaa turvallisen etäyhteyden tallennetun sisällön käyttöön ja jakamiseen internet-yhteyden kautta.

Palvelukokonaisuus

Palvelun sisältö ja ominaisuudet

• Isoo – tiedostopalvelin asiakkaan kanssa sovitulla tallennuskapasiteetilla
• Isoo pilvitallennus Suomessa sijaitsevaan konesaliin tiedostopalvelinta vastaavalla tallennuskapasiteetilla
• Helppokäyttöinen tiedostopalvelimen tilan seurantatyökalu
• Asiakasohjelmistot iOS, Android ja Windows Phone 8 laitteille, saatavissa Apple App Storesta, Google Playsta ja Windows Phone Storesta
• Online käyttöohje

Palvelun ominaisuuksia pääsee käyttämään helposti selainpohjaisen käyttöliittymän avulla sekä kuluttajan verkossa että etäyhteyden avulla. Suositellut internetselaimet kannattaa tarkastaa palvelun verkkosivuilta www.isoo.fi. Mobiilisovellukset palvelun käyttöön on saatavilla maksutta App Storesta, Google Playsta sekä Windows Phone Storesta. Etäyhteyttä varten lähiverkosta tulle olla pitää olla vain https liikenne ulospäin mahdollinen, muita muutoksia esim. palomuuriin ei tarvita.

Palvelun käyttöönotto edellyttää toimivaa laajakaistaliittymää sekä verkkopäätettä, jossa on Ethernet-portti (RJ45). Pilvitallennus ja etäyhteydet edellyttävät, että paikallinen tiedostopalvelin on jatkuvassa yhteydessä palveluun.

Isoo -palvelun toimitus

Tilauksen yhteydessä toimitusaika sovitaan tapauskohtaisesti.

Sopimuksen voimassaoloaika

Sopimus on voimassa joko toistaiseksi tai sovitun minimiajan, jonka aikana sopimusta ei voi irtisanoa. Sopimuskauden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana ja se voidaan tarvittaessa purkaa sopimusehtojen mukaisesti.

Ongelmatilanteet

Palveluun liittyvissä ongelmatilanteissa palvelee Isoon tekninen tuki (0,90 €/min+pvm), puh. 0600 399020 . Käyttöönottoon ja käyttöön liittyvää tukea on saatavilla arkisin klo 8-21 sekä lauantaisin klo 10-15. Muista tarkistaa ennen soittoa Isoon UKK (http://www.isoo.fi/ukk) löydätkö ongelmaasi ratkaisun.

Hinnoittelu

Palvelun hinnoittelussa on käytössä kiinteä kuukausimaksu joka sisältää palvelun sekä laitteen vuokran. Hinnoittelu perustuu kulloinkin voimassa olevaan Isoo -hinnastoon.

Muut ehdot

Sopimukseen sovelletaan kulloinkin voimassa olevia Anvia Oyj:n Varmennuspalveluiden erityisehtoja sekä Anvia Oyj:n yleisiä sopimusehtoja kuluttaja-asiakkaille.

Lisätietoja

Isoo asiakaspalvelu, puh. 0800 399020.

<< Tillbaka

 

Lämna dina kontaktuppgifter

Beställningen förpliktar inte till köp utan Anvia kommer att kontakta dig